Top 10 Most Stupid Questions

Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations :

1.) At the movies:

When you meet acquaintances/ friends.. .....

Stupid Question :- Hey, what are you doing here?

Answer :- Don't u know, I sell tickets in black over here..

******
2.) In the bus:

A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question :- Sorry, did that hurt?

Answer :- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

******
3.) At a funeral:

One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question :- Why, why him, of all people.

Answer :- Why? Would it rather have been you?

******
4.) At a restaurant:

When you ask the waiter

Stupid Question :- Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

******
5.) At a family get-together:

When some distant aunt meets you after years

Stupid Question :- Munna,Chickoo, you've become so big.

Answer :- Well you haven't particularly shrunk yourself.

******
6.) When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question :- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.

******
7.) When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question :- Sorry. Were you sleeping?

Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or

Not. You thought I was sleeping.... You dumb witted moron.

******
8.) When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question :- Hey have you had a haircut?

Answer :- No, its autumn and I'm shedding.... ..

******
9.) At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question :- Tell me if it hurts?

Answer :- No it wont. It will just bleed.

******
10.) You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question :- Oh, so you smoke.

Answer :- Gosh, it's a miracle ...........it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

******

No comments:

Post a Comment

Quote of the Day

Countries Visited this blog

Interesting story, amazing story, funny story, moral story, short story, nice story, Interesting story, amazing story, funny story, moral story, short story, nice story, interesting short stories,interesting true stories, inspirational stories ,interesting facts short stories, love stories, jokes,hindi story, hindi joke, hindi funny story,hindi

Thanks for your Visit

Welcome to my Blog.
    I am sure you'll find lots of entertainment on my blog. Please leave your valuable footprints as a comment. Your comment on my blog post will encourage me to serve such great stuff in future also.

Thanks & Regards,
KiranKumar Roy
kk.bece@gmail.com